Home

Exempel slide title

Konferens på First Hotel Tällberg

CONFERENCE IN TÄLLBERG

Exempeltext på engelska. bla bla bla bla bla
För en lyckad konferens eller ett produktivt möte krävs en hel del planering. De små detaljerna är lika viktiga som de stora. På First Hotel Gyllene Hornet vill vi underlätta er planering så mycket vi kan. Vi lyssnar på era önskemål och bidrar gärna med idéer och lösningar som vi vet kommer göra er dag till en succé.
I Tällbergs vackra omgivningar finns alla möjligheter för aktiva och kreativa möten. Men Tällbergs främsta tillgång är den lugna atmosfären som är perfekt för rekreation, återhämtning och fokuserat arbete. Här kan ni utföra de uppgifter, ni kom hit för, utan stress och avbrott.
 
DAGKONFERENS ELLER KONFERENS MED ÖVERNATTNING På First Hotel Gyllene Hornet har vi olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera mötet eller flerdagskonferensen hos oss. Hos oss har ni dessutom alltid fri tillgång till vår relaxavdelning och pool.
 

Boka ert konferenpaket på First Hotel Gyllene Hornet

KONFERENSLOKALER

Våra konferensrum släpper in mycket dagsljus som hjälper er att hålla energin uppe under er konferens. På hotellet finns utrymmen för grupparbeten, samtal och umgänge. Våra lokaler passar bra för såväl små som stora möten.   SILJANSSALEN   Siljanssalen passar för medelstora möten med kapacitet upp till 100 personer. Här finns två st. sammanlänkade bildprojektorer, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner och gott om utrymme för era konferensdeltagare. ? personer i biosittning ? personer i skolsittning ? personer i öar ? personer i u-bord Yta: ? kvm Takhöjd: ? m LJUSGÅRDEN Denna mångsidiga lokal byggs och smyckas helt efter era önskemål. Här finns förutsättningar för både enkla och mer spektakulära möten, event och tillställningar. Kapacitet varierar efter möblering. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig med inramning och planering.   OVANSILJAN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 40 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor, konferensljud och trådlösa mikrofoner. ? personer i biosittning ? personer i skolsittning ? personer i öar ? personer i u-bord Yta: ? kvm Takhöjd: ? m NEDANSILJAN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 30 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor, konferensljud och trådlösa mikrofoner. ? personer i biosittning ? personer i skolsittning ? personer i öar ? personer i u-bord Yta: ? kvm Takhöjd: ? m   TÄLLBERGSSALEN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 18 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor samt konferensljud. ? personer i biosittning ? personer i skolsittning ? personer i öar ? personer i u-bord Yta: ? kvm Takhöjd: ? m   SUNNANÄNG Med väggar av glas ut mot gården är detta vår ljusaste konferenslokal i huset. Perfekt för den lite mindre konferensen. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor samt konferensljud och har plats för 12 personer. ? personer i biosittning ? personer i skolsittning ? personer i öar ? personer i u-bord Yta: ? kvm Takhöjd: ? m   STORKONFERENS Genom åren har vi haft förmånen att husera flertalet stora konferenser i Tällberg. I vissa fall konferenser med upp mot 1000 deltagare. Vårt uppvärmda evenemangstält har möjlighet att ge större konferenser och event en riktigt trevlig inramning. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att skapa ett koncept utifrån dina önskemål.    

Read more

NewsletterLämna följande fält tomt