Hem

konferens i tällberg

KONFERENS I TÄLLBERG

Ni behöver komma iväg ibland för att sitta tillsammans och jobba fokuserat. Få tid att lära känna varandra bättre över en god middag. Det ger goda resultat i er verksamhet och inspirerade medarbetare. I natursköna Tällberg är distraktionerna få. Jobba intensivt och pausa, njut av vyerna, det goda fikat och trevliga samtal.

 

För en lyckad konferens eller ett produktivt möte krävs en hel del planering. De små detaljerna är lika viktiga som de stora. På First Hotel Gyllene Hornet vill vi underlätta er planering så mycket vi kan. Vi lyssnar på era önskemål och bidrar gärna med idéer och lösningar som vi vet kommer göra er dag till en succé.
I Tällbergs vackra omgivningar finns alla möjligheter för aktiva och kreativa möten. Men Tällbergs främsta tillgång är den lugna atmosfären som är perfekt för rekreation, återhämtning och fokuserat arbete. Här kan ni träffas och arbeta utan stress och avbrott.

Dagkonferens eller konferens med övernattning
På First Hotel Gyllene Hornet har vi olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera mötet eller flerdagskonferensen hos oss. Hos oss har ni dessutom alltid fri tillgång till vår relaxavdelning och pool.

Offertförfrågan
Kontakta oss via mejl eller telefonen så hjälper vi gärna till att sätta ihop ett trevligt förslag.

Marianne Berggren
Konferensansvarig
First Hotel Gyllene Hornet
Tel: 0247-502 60
e-post: [email protected]

konferens middag

KONFERENS "ALL INCLUSIVE"

För oss är service ett vänligt bemötande och att skapa enkelhet för dig som kund. Därför har vi tagit fram ett konferenskoncept där föreläsare, lokal, logi och alla måltider är inkluderade.  På detta sätt beställer du hela din konferens från oss - konferenslokal, mat och fika, boende och numera även en professionell föreläsare. För vi vet att det kan vara svårt att hitta en kvalificerad föreläsare, som kan just de datum du valt och vars arvode ryms inom din budget. Ni har även fri tillgång till vår relaxavdelning med pool och bastu. Vilka fördelar finns det med att boka en föreläsare genom något av våra hotell? -    Du får en faktura med din samlade konferens. -    Du sparar tid. -    Du får en mycket bra, etablerad och professionell föreläsare. -    Ett överkomligt pris. -    Du väljer ämne från mängder av alternativ / uppslag. -    Du har möjlighet att kommunicera med föreläsaren innan föreläsningen. -    Du har möjlighet att verksamhetsanpassa föreläsningen tillsammans med föreläsaren. -    Inga dolda extraavgifter från föreläsaren. I helpensionspaketet ingår: - fm fika - lunch - em fika - middag - övernattning - frukost Grundpris från 1.095:- per person. Kostnad för föreläsare tillkommer. Moms tillkommer.  

Läs mer

Boka ert konferenspaket på First Hotel Gyllene Hornet

AKTIVITETER

Det ska vara enkelt att boka en konferens med bra innehåll. First Hotel Gyllene Hornet har ett brett utbud av föreläsare, instruktörer och aktiviteter. På så sätt kan du enkelt och smidigt boka hela ditt konferensinnehåll hos oss. Oavsett om du önskar underhållning, friskvårdspass, SPA, relax eller en dryckesprovning.   EN KVÄLL ATT MINNAS   Efter en intensiv arbetsdag är ni värda en trevlig kväll med god mat och underhållning.Klockargården är en av Dalarnas största nöjesarrangörer. Varje år presenterar vi tillsammans med rikskända och lokala artister kvällar fyllda av musik, sång, teater och skratt.   HÄLSOSAMMA AKTIVITETER   Varva arbete med aktivitet och rörelse. Vi kan erbjuda duktiga aktivitetsledare från Sveriges främsta hälsohem - Masesgården. Testa t.ex yoga, cirkelträning, vattengympa eller lite avslappnande meditation. Utöver träningspass kan du även boka en uppsjö av föreläsningar på temat hälsa.   LOKALA AKTIVITETER KYRKBÅTSRODD: Testa på kyrkbåtsrodd, en upplevelse att minnas och dessutom bra för teambuilding. BAKA TUNNBRÖD: Prova på att baka tunnbröd. I Klockargårdens bagarstuga finns vedeldad spis och hög mysfaktor. SOMMARRODEL: Under sommarhalvåret kan man åka sommarrodel nerför Rättviks slalombacke. En fartfylld aktivitet som kittlar i magen.        

Läs mer

Boka ert konferenpaket på First Hotel Gyllene Hornet

KONFERENSLOKALER

Våra konferensrum släpper in mycket dagsljus som hjälper er att hålla energin uppe under er konferens. På hotellet finns utrymmen för grupparbeten, samtal och umgänge. Våra lokaler passar bra för såväl små som stora möten.   SILJANSSALEN Siljanssalen passar för medelstora möten med kapacitet upp till 100 personer. Här finns två st. sammanlänkade bildprojektorer, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner och gott om utrymme för era konferensdeltagare. 100 personer i biosittning Yta: 150 kvm   LJUSGÅRDEN Denna mångsidiga lokal byggs och smyckas helt efter era önskemål. Här finns förutsättningar för både enkla och mer spektakulära möten, event och tillställningar. Kapacitet varierar efter möblering. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig med inramning och planering.   OVANSILJAN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 40 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor, konferensljud och trådlösa mikrofoner. Yta: 80 kvm Takhöjd: 2,4 - 3,6 m NEDANSILJAN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 30 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor, konferensljud och trådlösa mikrofoner. Yta: 60 kvm Takhöjd: 2,4 - 3,6 m TÄLLBERGSSALEN Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 18 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor samt konferensljud. Yta: 36 kvm Takhöjd: 2 m   SUNNANÄNG Med väggar av glas ut mot gården är detta vår ljusaste konferenslokal i huset. Perfekt för den lite mindre konferensen. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor samt konferensljud och har plats för 12 personer.   STORKONFERENS Genom åren har vi haft förmånen att husera flertalet stora konferenser i Tällberg. I vissa fall konferenser med upp mot 1000 deltagare. Vårt uppvärmda evenemangstält har möjlighet att ge större konferenser och event en riktigt trevlig inramning. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att skapa ett koncept utifrån dina önskemål.    

Läs mer

Magnus Lindroth

OPTIMERA PERSONALENS HÄLSA

Optimera din hälsa, må bättre & öka din energi! Workshop/Föreläsning med Magnus Lindroth Yoga, aktiveringspunkter, andningsövningar, mental styrka och stresshantering. Det krävs mentalt fokus för att skapa förändringar i din livsstil. Det är just den där mentala skärpan du behöver för att bryta invanda beteenden, vanor och de tankemönster du skapat genom åren. Tydliga mål, ett klart syfte och en passionerad vilja är en bra start. Om du mår bra så presterar du bra. Kunskap om stress och återhämtning gör stor skillnad. Denna workshop inspirerar och motiverar dig till att nå dina mål eller bara lära dig vad du kan påverka för att må bra i din vardag. Förutom själva föreläsningen på 1 - 2 tim, kan du bygga på med enkla övningar som har sin grund i yoga. Yogan utvecklar både fysisk och mental styrka. Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Utöver föreläsningar så kan ni även boka Magnus för olika träningspass. T.ex yoga, morgongympa, cirkelträning eller vattengympa.  

Läs mer

grupper

GRUPPER

Mitt i den idylliska byn ligger First Hotel Gyllene Hornet på en sluttning med utsikt över vackra ängar och sjön Siljan. Ett uppskattat resmål för seniorer, weekendgäster och barnfamiljer.   Hotellets historia går tillbaka till 50-talet och det har fram till idag utvecklats till en hel resort med spa, gym, inomhuspool, motionshall och aktiviteter både ute och inne för alla åldrar. Hotell är omgivet av en naturskön trädgård, stora sällskapsutrymmen och är ett populärt hotell för seniorer, weekendgäster och barnfamiljer.  Vi anpassar givetvis vistelsens innehåll utifrån dina önskemål. Här är exempel på några av de vanligaste uppläggen: 1 eller 2 dygn med halvpension. Logi, frukost och middagsbuffé.  Dalhallapaket 1 dygn med logi, tvårättersmiddag samt vickning efter konserten. Exklusive konsertbiljett.  Kontakta oss för priser/offert.  En reseledare + chaufför medföljer fritt vid minst 20 gäster. Exempel på tillval: Dagens lunch, inkl varmrätt, sallad, bröd, kaffe och måltidsdryck Kaffe med hembakat bröd  Vickning (ingår vid Dalhalla)  First Hotel Gyllene Hornet lämpar sig mycket bra för gruppresor med t.ex hälsotema eller kulturtema. Det finns även möjlighet att boka till ett nöje/show med middag på grannhotellet Klockargården.  

Läs mer

NyhetsbrevLämna följande fält tomt