På Gyllene Hornet finns aktiviteter för hela familjen. För barnen är den stora poolen och gymnastikhallen favoritaktiviteter. Här finns utrymme att umgås och plats för lek, både för stora och små. 

Stor pool & bastu

Poolen är hela 20 meter lång så det finns gott om plats att simma och leka. För de minsta barnen finns en liten grund pool att plaska i. Sommartid kan du slå dig ner i en solstol precis utanför poolen. I anslutning till poolen finns dam- och herrbastu.

Gymnastikhall för lagsport

Inte många hotell kan stoltsera med en egen gymnastikhall – men det kan vi! Här kan du spela innebandy, basket eller gympa. Eller varför inte bygga en hinderbana med redskapen där barnen kan springa av sig. Framför spegelväggen kan kurser hållas i exempelvis dans och träning. 

Bordtennis, biljard, dart och storbilds-tv

I vårt sällskapsrum/lobby finns sköna sittgrupper och här dukar vi upp för välkomstfika. Här finns även biljard, dart och storbilds-tv. Bordtennis och ett litet biljardbord för våra mindre gäster finns i källarplanet. 

Minigolf på sommaren

Vår egen minigolfbana ligger alldeles utanför hotellet. Vem blir minigolfmästare i ert sällskap?

Utomhusaktiviteter

På hotellområdet hittar du boulebana, klätterställning med rutschbana och en lekstuga för barnen. Pulkor och sparkstöttingar plockas fram så snart vädret tillåter lek i snön. 

Promenera i Tällbergs skogar

Alldeles utanför hotellet passerar en vandringsled som löper genom byn. Balansera på spänger över vattendrag, titta på myror och krama ett träd. Karta över vandringslederna finns i receptionen. 

Hotellet exteriör