På Gyllene Hornet finns aktiviteter för hela familjen. För barnen är den stora poolen och gymnastikhallen favoritaktiviteter. Här finns utrymme att umgås och plats för lek, både för stora och små. 

Stor pool & bastu

Poolen är hela 20 meter lång så det finns gott om plats att simma och leka. För de minsta barnen finns en liten grund pool att plaska i. Sommartid kan du slå dig ner i en solstol precis utanför poolen. I anslutning till poolen finns dam- och herrbastu.

Gymnastikhall för lagsport

Inte många hotell kan stoltsera med en egen gymnastikhall – men det kan vi! Här kan du spela innebandy, basket eller gympa. Eller varför inte bygga en hinderbana med redskapen där barnen kan springa av sig. Framför spegelväggen kan kurser hållas i exempelvis dans och träning. 

Bordtennis, biljard, sällskapsspel och storbilds-tv

I vårt sällskapsrum/lobby finns sköna sittgrupper och här dukar vi upp för välkomstfika. Här finns även biljard, sällskapsspel och storbilds-tv. Bordtennis och ett litet biljardbord för våra mindre gäster finns i källarplanet. 

Minigolf på sommaren

Vår egen minigolfbana ligger alldeles utanför hotellet. Vem blir minigolfmästare i ert sällskap?

Utomhusaktiviteter

Upptäck våra utomhusaktiviteter på Gyllene Hornet! På vårt hotellområde finns något för alla åldrar och intressen. För tennisentusiaster finns en tennisbana med storslagen utsikt över hotellet och sjön Siljan och för barnen finns en lekplats samt en slogbod som ger möjlighet till lek och äventyr.

För de som älskar boule har vi en fin boulebana där du kan utmana familj och vänner på en trevlig match.

När snön faller förvandlas området till ett vinterparadis, där pulkor och sparkstöttingar står redo för dagar fyllda med snölekar.

Promenera i Tällbergs skogar

Alldeles utanför hotellet passerar en vandringsled som löper genom byn. Balansera på spänger över vattendrag, titta på myror och krama ett träd. Karta över vandringslederna finns i receptionen. 

Hotellet exteriör