Hos oss på Gyllene Hornet kan du ta hand om både dig själv och din cykel. Vi innehar certifieringen Outdoor Qualified vilket innebär att vi förstår dina behov och önskemål när du reser för att cykla. Dessutom finns vi mitt i cykelparadiset Biking Dalarna.


Efter en skön tur längs slingrande stigar i skogen med vacker utsikt över sjön Siljan väntar ett bad i poolen och en härlig middag i hotellets restaurang. Innan du kliver ner i badet har du tagit hand om cykeln på bästa sätt genom att nyttja hotellets cykeltvätt. På natten sover du gott med cykeln i tryggt förvar på rummet. 

Biking Dalarna

Inom satsningen Biking Dalarna hittar du några av Sveriges bästa cykel­­leder och områden. Med gemen­sam led­markering, gradering av leder och utmärkt kringservice väntar cykel­upp­levelser av hög kvalitet i hela Dalarna. På nära håll från hotellet finns slingrande stigar i både Siljansnäs och Rättvik och inom en timme finns klassiska Vasaloppsleden och barnvänliga Orsa Grönklitt. Testa ett nytt område varje dag och stanna hos oss på Gyllene Hornet flera nätter. Cykelsäsongen varar oftast från maj till oktober. 

Outdoor Qualified

Vi är certifierade enligt Outdoor Qualified som ett cykelvänligt boende. Det innebär att vi bland annat erbjuder cykeltvätt, möjlighet att tvätta kläder, tillgång till verktyg samt möjlighet att ta med cykeln på rummet.

Boka Cykelpaket med boende, middag och service.