Hem
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket
Cykelpaket

Cykelpaket

  • Tvårättersmiddag
  • Morgonrock & tofflor
  • Frukostbuffé
  • Eftermiddagsfika

Välkommen till ett cykelvänligt boende i nära anslutning till några av Sveriges bästa cykelleder inom Biking Dalarna. På Hotell Gyllene Hornet i Tällberg, som innehar certifieringen Outdoor Qualified, kan du ta hand om både dig själv och din cykel. Efter en skön tur längs slingrande stigar i skogen med vacker utsikt över sjön Siljan väntar ett bad i poolen och en härlig middag i hotellets restaurang. Innan du kliver ner i badet har du tagit hand om cykeln på bästa sätt genom att nyttja hotellets cykeltvätt. På natten sover du gott med cykeln i tryggt förvar på rummet. 

I paketet ingår:
Eftermiddagsfika
Badrock och tofflor vid ankomst
Tvårätters middag alternativt stor buffé (beroende på datum)
Tillgång till pool och relax
Cykelförvaring på rummet (matta)
Frukostbuffé
Logi


Från 1 345:- per natt 
Priset gäller del i dubbelrum
Bokningsbart 1-4 dygn. Meddela receptionen om du önskar stanna längre. 

Biking Dalarna
Biking Dalarna samlar några av Sveriges bästa cykel­­leder och områden. Med gemen­sam led­markering, gradering av leder och utmärkt kringservice väntar cykel­upp­levelser av hög kvalitet – från Säfsen i söder till Idre Fjäll i norr. Närmast hotellet finner du slingrande skogsstigar i Siljansnäs och Rättvik. På nära håll finns också klassiska Vasaloppsleden och barnvänliga Orsa Grönklitt. Testa ett nytt område varje dag och stanna hos oss på Gyllene Hornet flera nätter. 

Packa picknickpåsen
Om du önskar picknickpåse kan detta läggas till i nästa steg i bokningen. Du får då ett grundutbud som du kompletterar med utvalda delar från frukostbuffén. Enkelt och smidigt att packa med till din dag ute i skogen eller längs bygdens många vackra kulturvägar. 

Övrig service
På hotellet finns ett enklare gym, gymnastiksal, spa med behandlingar, tillgång till verktyg, möjlighet att tvätta kläder, lås och cykeltvätt. 

 

Läs mer om lederna inom Biking Dalarna.