Hem

Gyllene Hornet Spa

Gyllene Hornet Spa

Gyllene Hornet Spa

Spa i Tällberg

Välkommen till Gyllene Hornet SPA i Tällberg. Här erbjuds avslappnande behandlingar i rogivande miljö samt föreläsningar och aktiviteter för både kropp och själ.


Unna dig en paus från vardagen med både fysisk aktivitet och skön avkoppling i vackra Tällberg. På Gyllene Hornet finns det gott om utrymme för både lugna stunder och stärkande träning. Vi ligger vackert belägna med direkt närhet till naturen, med trevliga lokaler för möten och utsikt över Siljan från vår trevliga restaurang. Direkt utanför spaavdelningen passerar vandringsleden som tar dig ut på slingrande stigar i omgivningen och granne med poolen finns en härlig gymnastiksal som lämpar sig perfekt för en gruppaktivitet innan ni gör entré i vår spaavdelning. Här finns möjligheten att boka spabehandlingar.

Ta en simtur i vår 20 meter långa pool, slappna av i värmen med något gott i glaset och avsluta med ett skönt bastubad innan det är dags för middag i restaurangen och en god natts sömn. Gyllene Hornet är en underbar plats oavsett om du planerar en romantisk weekend med din partner, möhippa, utflykt med vännerna eller en inspirerande konferensresa tillsammans med dina medarbetare. 

Boka Spapaket

Boka vårt härliga spapaket eller skräddarsy din egen avkopplande stund hos oss. 

Öppettider pool & relax

Vanligtvis öppet 07.30-21.00
Avvikelser kan förekomma vid abonnering.

Behandlingar spa

Behandlingar

Njut av rogivande behandlingar på Gyllene Hornet Spa. Välj mellan olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage. Bokning: Sänd din bokningsförfrågan via mail där du anger önskemål om tid och behandling. Invänta besked om tid och möjlighet finns. E-post: [email protected]   Behandlingsmeny:Daladröm80 min Startar med en peeling, fortsätter med en stimulerande kroppsinpackning och avslutas med en ansiktsbehandling. Pris: 1.195:-Terapeuterna rekommenderar: Tällberg Relax50 min Harmonisk helkroppsmassage, ansiktsrengöring och ansiktsmassage. Pris: 850:-Massage25 min / 50 min Avslappnande massage, klassisk massage eller aromamassage. Pris 25 min: 550:- Pris 50 min: 850:- Gyllene Hornets Underbara50 min Startar med en inpackning av kroppen och avslutas med liten ansiktsbehandling. Pris 50 min: 850:- Siljans Sköna50 min Sköna fötter och ansiktskur 25 min Pris 50 min: 850:- Ansiktskur25 min Liten men effektiv ansiktsbehandling – rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och fuktkräm. Pris: 550:-Ansiktskur de luxe50 min Unna dig det lilla extra med detta paket innehållande ansiktsbehandling och härlig ansiktsmask. Pris: 850:-Sköna Fötter 25 min Fotbad, peeling, mjukgörande mask samt massage Pris: 550:- Muskelstimulerande kurbad25 min Muskelstimulerande massagebad för kropp och sinne. En underbar upplevelse för en eller två personer. Pris: 255:- per person   AvbokningsreglerOm du behöver omboka/avboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan. Ombokning/avbokning gör du enklast genom att sända ett mail till [email protected] Vid för sen ombokning/avbokning eller utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman. Du får en faktura skickad i slutet på månaden.

Läs mer

Koppla av i vår härliga relaxavdelning med pool och bastu. Passa även på att boka en härlig spabehandling på Gyllene Hornet SPA som ligger bredvid.

Relaxavdelning

På First Hotel Gyllene Hornet i Tällberg finns både inomhuspool, bastu, spa och minigym. Perfekt för träning och avslappning för kropp och själ. Passa även på att boka en härlig spabehandling på Gyllene Hornet SPA som ligger intill vår relaxavdelning. Inomhuspool En av hotellets stora attraktioner är den 20 meter långa inomhuspoolen. Ta en simtur innan frukost och kom igång med dagen, eller koppla av med några längder efter en dag fylld med konferenser, aktiviteter och jobb. Poolen är fri att använda för alla våra övernattande gäster. Gym och gymnastiksal  På hotellet finns ett minigym med powerplate, roddmaskin, crosstrainer motionscykel, stående box-säck, step up-bräda och fria vikter. Det finns även en gymnastiksal för till exempel innebandy, basket eller lek.

Läs mer

Spa Gyllene Hornet

Möhippa

Din vän ska gifta sig och det börjar bli dags att planera möhippa. Samla tjejgänget och kom till mysiga Tällberg för en dag, natt eller en helg. Njut av SPA, relaxavdelning, god mat och dryck till bra pris. På Gyllene Hornet i Tällberg finns inomhuspool, bastu, spa, minigym, gymnastiksal, biljard, pingis och minigolf. Så det finns mycket att välja mellan när ni planerar möhippans aktiviteter. Ni kan även få tillgång till ett grupprum med projektor om ni behöver. Eller så väljer ni vårt lilla biorum. Koppla av på spaPassa även på att boka härliga spabehandlingar på Gyllene Hornet SPA. Välj mellan olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage och kurbad. När ni bokar vårt Spapaket 1-2 dygn ingår logi, fika, frukost, middag och en 50 min lång SPA-behandling. Vi har även nöjespaket med olika shower på vårt systerhotell Klockargården. Kontakta vår reception om ni endast önskar besöka oss över dagen så sätter vi samman något trevligt som passar er. Något gott att ätaVår bar erbjuder ett stort utbud av drycker. Kanske passar det er bra att förbeställa en flaska mousserande till vårt poolområde tillsammans med snacksbricka med frukt, grönsaker, dipp, ölkorv, nötter med mera.  Bo tillsammansIstället för att dela upp er två och två i hotellrummen i huvudbyggnaden föreslår vi att ni bokar en av våra dalastugor där ni kan bo tillsammans. De ligger i direkt anslutning till hotellet. Middagsbuffén serveras i vår restaurang, likaså frukosten. Välkomstfika serveras i vår lobby som är ett stort och härligt sällskapsrum.  

Läs mer

NyhetsbrevLämna följande fält tomt