Din vän ska gifta sig och det börjar bli dags att planera möhippa. Samla tjejgänget och kom till mysiga Tällberg för en dag, natt eller en helg. Njut av SPA, relaxavdelning, god mat och dryck till bra pris.

På Gyllene Hornet i Tällberg finns inomhuspool, bastu, spa, minigym, gymnastiksal, biljard, pingis och minigolf. Så det finns mycket att välja mellan när ni planerar möhippans aktiviteter. Ni kan även få tillgång till ett grupprum med projektor om ni behöver. 

Koppla av på spa
Passa även på att boka härliga spabehandlingar på Gyllene Hornet SPAVälj mellan olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage och kurbad. När ni bokar vårt Spapaket 1-2 dygn ingår logi, fika, frukost, middag och en 50 min lång SPA-behandling. Vi har även nöjespaket med olika shower på vårt systerhotell Klockargården.
Kontakta vår reception om ni endast önskar besöka oss över dagen så sätter vi samman något trevligt som passar er.

Något gott att äta
Vår bar erbjuder ett stort utbud av drycker. Kanske passar det er bra att förbeställa en flaska mousserande till vårt poolområde tillsammans med snacksbricka med frukt, grönsaker, dipp, ölkorv, nötter med mera.  

Bo tillsammans
Istället för att dela upp er två och två i hotellrummen i huvudbyggnaden föreslår vi att ni bokar en av våra dalastugor där ni kan bo tillsammans. De ligger i direkt anslutning till hotellet. Middagsbuffén serveras i vår restaurang, likaså frukosten. Välkomstfika serveras i vår lobby som är ett stort och härligt sällskapsrum.