Våra konferensrum släpper in mycket dagsljus som hjälper er att hålla energin uppe under er konferens. På hotellet finns utrymmen för grupparbeten, samtal och umgänge. Våra lokaler passar bra för såväl små som stora möten.
Siljanssalen
Lokalen passar för medelstora möten med kapacitet upp till 100 personer. Här finns två sammanlänkade bildprojektorer, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner och gott om utrymme för era konferensdeltagare.

100 personer i biosittning
Yta: 150 kvm


Konferens på First Hotel Tällberg
Ljusgården
Denna mångsidiga lokal byggs och smyckas helt efter era önskemål. Här finns förutsättningar för både enkla och mer spektakulära möten, event och tillställningar. Kapacitet varierar efter möblering. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig med inramning och planering.


Ovansiljan
Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 40 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard, bildprojektor, konferensljud och trådlösa mikrofoner.

Yta: 80 kvm
Takhöjd: 2,4 - 3,6 m


Nedansiljan
Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 30 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard och bildprojektor.

Yta: 60 kvm
Takhöjd: 2,4 - 3,6 m


Tällbergssalen
Här konfererar ni i lugn och ro i en lokal med kapacitet för 18 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard samt bildprojektor.

Yta: 36 kvm
Takhöjd: 2 m


Sunnanäng
Med väggar av glas ut mot gården är detta vår ljusaste konferenslokal i huset. Perfekt för den lite mindre konferensen. Lokalen är utrustad med whiteboard samt bildprojektor och har plats för 12 personer.


Storkonferens
Genom åren har vi haft förmånen att husera flertalet stora konferenser i Tällberg. I nära samarbete med våra systerhotell Klockargården och Villa Långbers har vi möjlighet att ta emot större konferenser upp till 350 personer. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att skapa ett koncept utifrån dina önskemål.