Hem

Restaurang Gyllene Hornet

restaurang

Njut av vår frukostbuffé

Få en bra start på dagen med en härlig frukost med allt som hör därtill

Fira födelsedagen hos oss

VÄLKOMMEN TILL RESTAURANG GYLLENE HORNET

RESTAURANG

En av de skönaste sakerna med semester är lyxen att slå sig ned vid ett dukat bord och njuta av en god middag. Varmt välkomna till Restaurang Gyllene Hornet, en restaurang för hela familjen.

I First Hotel Gyllene Hornets restaurang serveras vanligtvis en varierad buffé. Då finns alltid fyra varmrätter; kött, fisk, vegetariskt och en barnfavorit. Denna sommar ser allt lite annorlunda ut. Vi har t.ex tallriksservering istället för buffé.  

Sommaren 2020 kommer vi att erbjuda en lite mindre meny med kockens utvalda favoriter under helgerna. Övriga dagar är ni varmt välkomna till vårt systerhotell Klockargården som ligger fem minuter ifrån Gyllene Hornet. Där erbjuds en à la carte 7 dagar i veckan. För dig som bokat ett paket som inkluderar middag så väljer du själv om du vill äta på Gyllene Hornet eller på Klockargården. 

Frukost
Börja dagen på bästa möjliga sätt. Frukost ingår alltid när du bor hos oss. Vi använder gärna lokalproducerade varor till vår stora och goda frukostbuffé. Frukostpåse erbjuds den som önskar.

Barnkalas & högtidsfest
First Hotel Gyllene Hornet är en perfekt plats för barnkalas. Pannkakstårta, lek i klätterrummet och kanske ett dopp i poolen blir ett fint kalasminne för födelsedagsbarnet med gäster. Kontakta receptionen för mer information.

Släktmiddag, dopkalas, 50-års jubileum eller annan högtidsfest. Hör av er så ordnar vi med en trevlig tillställning med god mat och dryck efter dina önskemål.

restaurang gyllene hornet

 

 

Boka här
ÖPPETTIDER
Frukost vardagar: 07:00-09:00
Frukost helger: 08:00-10:00
Middagsbuffé helger: 18:00-20.30
BORDSBOKNING

Boka bord på tel 0247-512 00 eller [email protected]

Vid större sällskap eller specialbokningar håller restaurangen öppet övriga kvällar.
Kontakta oss för mer information.

NyhetsbrevLämna följande fält tomt